Празници в ПГ „A“ – 6 год.

Празниците в Подготвителните групи имат важна роля в процеса на специфично общуване с възрастни и връстници. В този вид дейности се постига комплексно въздействие на изкуствата. Те оказват влияние върху творческото съзряване и възпитанието на децата. Съприкосновението с традициите и ценностите се превръща в истинска приказка за човешките добродетели и урок за формиране на нравствена и естетическа култура.

Ето няколко празнични фотоса на децата от Подготвителна група «А» 6-годишни с учители Росица Петрова и Гинка Илиева от 2013/ 2014 учебна година.

Тържеството за откриване на учебната година събира в едно съдбите на деца, учители и родители и се превръща в първия незабравим спомен от училищните им дни.

Отбелязването на рождените дни на децата винаги е вълнуващ празник не само за рождениците, но и за всички в групата.

Багрите на есента оживяват в детските костюми на Есенния карнавал.

Денят на християнското семейство събира заедно малки и големи и ги кара да погледнат на света с очите на дете, щастливо от безкрайната обич на близките.

Коледният концерт на училището е сред най- красивите и изпълнени с радостни емоции празнични мигове,в които децата показват своя талант.

На Бабинден обичта между баби и внучета намира израз в благодарността на децата и милите им поздрави.

Срещите с Баба Марта винаги са повод за веселие, радост и много усмивки.

На Благовещение посрещаме пролетта, прелетните птици и Благата вест заедно с милите майки на децата от групата.

Много красота и сърдечни поздрави за майките и гостите : учителите на бъдещите първокласници, които присъстваха на празника.

Четвъртокласници от класа на г-жа Емилия Георгиева поздравиха децата от групата с танц и им връчиха приемствено послание за много бъдещи успехи.

Децата от Подготвителна група „А” 6-годишни и техните учители.

На добър час, бъдещи първокласници!

Снимка-1-откриване-на-уч_год_1 Снимка-2-рождени-дни1 Снимка-3-багрите-на-есента1 Снимка-4-Християнско-семейство1 Снимка-5-Коледен-концерт1 Снимка-6-Бабинден1 Снимка-7-Баба-Марта2 Снимка-9-поздрави-на-децата-за-гостите1 Снимка-8-За-майките-с-обич1 Снимка-11-Деца-и-учители1